Afterglow unplugged!

Muutaman akustisen biisin ilmestyttyä settilistaan istuttiin pohtimaan, löytysikö näitä enemmänkin. Ja löytyihän niitä, nyt on kasassa täysi koko illan unplugged-ohjelmisto. Progen kultakauden klassikoita vuosien 1968 ja 1978 väliltä.

Unplugged tarkoittaa tässä tapauksessa kokoonpanoa, jota on kevennetty n. 400 kg verran. Rumpusetin lisäksi roudauksesta on vapautettu suurin osa keyboard-kalustoa; B-3 ja Moog saavat pitää taukoa. Kitaraosastoa sen sijaan on vahvistettu, mukana on nylon- ja teräskieliakustiset, mandoliini ja ehkä jatkossa muitakin kielisoittimia. Bassopäässä lisämausteena tietysti akustinen ja nauhaton. Kosketinosastolla käytössä on edelleen Roland ja ajoittain myös Rhodes, ehkä myös Theremin ja Casion keytar.

no images were found


Tämä settilista on suunniteltu pienempiä paikkoja silmälläpitäen, ja sen pohjalta tehtiin ensimmäinen keikka Kemin taiteiden yössä 22.2.2014.

no images were found

Stop press:

Uusi vintage-kosketinsoitin ilmestyi unplugged-settien tueksi. 100 vuotias polkuharmooni korvaa ison pinon muovisyntikoita. Soittimen restaurointi keikkakuntoon valmistui keväällä 2014. Vaan otettiinko tässä askel taaksepäin? Ei, sillä harmooni on huomattavasti Hammondia kevyempi ja roudausystävällisempi laite.

 

Liittyvät kuvat:

0 Kommentit tuotteelle “Afterglow unplugged!

Vastaa