Selling England by the Pound 50 vuotta!

Afterglow juhlii tämän merkittävän Genesis- albumin pyöreitä vuosia julkaisemalla livetaltionnin ”the Cinema Show” kappaleesta. Aiemmin on jo julkaistu albumin avausraita, Dancing with the Moonlit Knight.

the Cinema Show on ollut osalla soittajia ohjelmistossa jo ennen Afterglow:n perustamista. ensimmäinen nuottikin tähän saatiin jo 80-luvun alkupuolella. Selling Englandilta päätyi soittoon 3 biisiä, näiden mainittujen lisäksi Firth of Fifth. Tämän kohtalona on ollut toimia encore- biisinä, joten runsaasta esityskertojen lukumäärästä huolimatta siitä ei ole vielä onnistuttu saamaan hyvää taltiontia kuvan ja äänen suhteen.

Elokuussa 2023 Katariinan terassin keikalla taltioitu Cinema show on varsin hyvä livetaltiointi. Jälkikäsittely oli periaatteessa suoraviivainen miksaus + kuvaeditointi. Toki pieniä lisä-äänityksiä tarvittiin: moogin vire alkoi karata ilman jäähtyessä, joten paikkauksia tarvittiin, samoin yleiskuva taltioiva kamera oli pudonnut pois päältä kesken setin. Onneksi löytyi kännykkäkuvaa jolla tämä puute korjattiin. Myös yksi percussioinstrumentti äänitettiin jälkikäteen, koska sen lähellä ei ollut mikkiä.

Klikkaa, tykkää ja tilaa kanava niin saat lisää videoita.

Liittyvät kuvat:

Vastaa